Uitgebreid zoeken

Regio:
Plaats:
Personen:
 

TIP!

    Bewaar Vakantiewoningen voor uw volgend bezoek!
Visan - Vanaf € 280.00

Gedeelte van een charmant huis met boomrijke tuin. De inrichting is zeer gezellig en de locatie is optimaal voor sportactiviteiten zoals wandelen en paardrijden.


Visan - Vanaf € 1260.00

Deze prachtig ingerichte villa met prive zwembad ligt ingebed in wijngaarden en fruitplantages. De huiseigenaren wonen naast de villa en kijken niet in de villa. De drie terrassen bieden allen een prachtig uitzicht over het dorpje en de landelijke...


Visan - Vanaf € 727.00

Schitterende ecologische villa aan de rand van een aangenaam dorp in de wijnregio Côtes du Rhône. De woonkamer en enkele andere kamers bieden directe toegang tot het grote houten terras. Op het terras heeft u een prachtig uitzicht op het...


Visan - Vanaf € 270.00

Onderdeel van een dorpshuis met grote omheinde tuin en terras. Rustig gelegen in een gezellige wijndorp in de buurt van Vaison-la-Romaine en Nyons Valreas. Gedeeltelijk airconditioned.


Visan - Vanaf € 329.00

Dit prachtige huis ligt op een rustige locatie in de buurt van Visan. Uitgebreide zonneterras met een prachtig uitzicht op de wijngaarden. Bezoek ook Valréas 9 km en Vaison-la-Romaine 16 km.


1 |