Uitgebreid zoeken

Regio:
Plaats:
Personen:
 

Merline - v.a. € 664.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Domaize - 6 persoons

Livradois-Forez: een heerlijke plek waar natuur wordt afgewisseld met geschiedenis van kerken en kastelen. Kom tot rust in Chalet de Merline en ontdek dit prachtige deel van Auvergne.


Croix du Pin - v.a. € 949.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Céaux-d'Allègre - 9 persoons

Vakantiehuis Croix du Pin staat in Chambarel, een schilderachtig gehuchtje vlakbij Allègre en St. Paulien. Voorheen was dit een oude boerderij, maar deze is volledig gerenoveerd tot een geweldig vakantiehuis met verwarmd zwembad.


Fleuri - v.a. € 389.30 - Auvergne-Rhône-Alpes - Meilhaud - 4 persoons

Dit mooie vakantiehuis ligt in een rustige streek en wordt omgeven door prachtige bloemen en een schitterende natuur. Het ligt op het hoogste punt van het dorpje waardoor u een schitterend uitzicht over het landschap heeft.


Bouron - v.a. € 418.60 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montaigut - 2 persoons

Bouron is een tweepersoons vakantiehuisje en toegankelijk voor mensen die mindervalide zijn of een rolstoel gebruiken.


Le Loft - v.a. € 679.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montluçon - 8 persoons

Deze bijzondere woning ligt in de stad Montluçon, een prachtige stad vol met herinneringen aan het verleden. Dit vakantiehuis is gelijkvloers en door de ruime woonkamer doet het zijn naam eer aan.


Le Mûrier - v.a. € 484.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Domaize - 4 persoons

Ervaar de charme van vakantiehuis Le Mûrier, rustig gelegen tussen weiden en oude boomgaarden. Je zult je al snel thuis voelen in dit volledig gerenoveerde dorpshuis, waarbij rekening is gehouden met de oorspronkelijke architectuur en de omgeving....


Les Boudants - v.a. € 479.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Chevagnes - 6 persoons

Dit plattelands huis ligt midden in de prachtige natuur, waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Dit sfeervolle huis is volledig voorzien van vloerverwarming, zodat het er ook in de wintermaanden aangenaam warm is.


Les Garriaux - v.a. € 404.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Marcillat - 2 persoons

In de uitlopers van het Massief Centraal ligt dit, geheel gerenoveerde, comfortabele vakantiehuis met uitzicht aan vrijwel alle kanten, in een klein gehuchtje. Het huis is vrijstaand en rustig gelegen op een heel groot terrein. Een schaduwterras is...


Oscar - v.a. € 319.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Collanges - 3 persoons

De mooie oprijlaan naar de woning wordt omringd door coniferen. De studio heeft haar eigen entree met openslaande deuren.


Sioullet - v.a. € 408.60 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montaigut - 2 persoons

Sioullet is een 2 persoons vakantiehuis, gelegen aan de voorzijde van de boerderij en heeft een eigen ingang. Er is een groot omheind speelveld waar de honden heerlijk kunnen ravotten en er staan verschillende hondenspeeltoestellen.